FAQ

Wanneer is There is more?

There is more is aan de start van een nieuw seizoen de bemoediging en bekrachtiging die jij nodig hebt. De conferentie vindt plaats van donderdag 28 september tot en met zaterdag 30 september 2023. Je kunt voor de hele conferentie reserveren, of voor één of meerdere delen.

Waar is There is more?

De conferentie vindt plaats in het gebouw van Evangelische gemeente ‘ De Schuilplaats’ in Ede. Het adres is: Otterloseweg 18A, 6718ZM Ede

Van hoe laat tot hoe laat duurt There is more?

De conferentie start op donderdag 28 september om 09.00 uur(inschrijving voor hen die de hele conferentie bijwonen). Het programma start vanaf 10.00 uur en loopt door tot zaterdag 30 september 22.00 uur.

Vanaf wanneer kan ik mijn ticket boeken?

Het is vanaf nu mogelijk om je ticket te reserveren voor There is more. Ga hiervoor naar www.thereismore.nl Het reserveren van de tickets gaat via onze ticketingpartner Events for Christ.

Wat kost een ticket voor There is more?

Een ticket voor gehele conferentie kost €139,00. Boek je voor 1 juli 2023 ontvang je 10% korting op deze prijs. Het is ook mogelijk per dag te reserveren. Donderdag 28 september: €69,00 Vrijdag 29 september: €69,00 Zaterdag 30 september: €69,00 Per ticket wordt er €3,50 reserveringskosten in rekening gebracht. Tijdens de conferentie krijg je naast een inspirerend programma met (internationale) sprekers een aantal keer koffie of thee. Maaltijden zijn niet inbegrepen in de prijs.

Hoeveel tickets kan ik reserveren?

Je kan zoveel tickets bestellen als je wilt. Nodig dus gerust je team, je kerkenraad, je bijbelkring of alphagroep, familie, vrienden, collega’s of anderen uit om mee te gaan naar deze unieke conferentie.

Kan ik ook voor een groep reserveren?

Het is mogelijk om voor een groep te reserveren. Houdt er wel rekening mee dat de tickets tijdens het reserveringsproces direct afgerekend moeten worden.

Kan ik ook voor iemand anders boeken?

Ja, het is mogelijk om voor iemand anders te boeken. Zorg dat je dan zijn of haar gegevens bij de hand hebt.

Kan ik een reservering maken voor een specifieke plek?

Nee, het is niet mogelijk om een specifieke plaats in de zaal te reserveren.

Hoe betaal ik voor mijn ticket?

Na het afronden van je reservering, ontvang je de tickets per mail.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen?

Het is mogelijk je reservering te wijzigen. Neem hiervoor contact op met Events For Christ door een mail te sturen naar info@eventsforchrist.nl

Kan ik mijn reservering annuleren?

Het is mogelijk om je reservering te annuleren. Je krijgt de reserveringskosten echter niet terug in verband met de kosten die wij maken voor de reservering en de verwerking van de annulering. Om te annuleren kan je een mail sturen naar info@eventsforchrist.nl

Kan ik makkelijk parkeren bij de locatie?

Bij De Schuilplaats kan er geparkeerd worden op het eigen parkeerterrein of op omliggende parkeerterreinen. Volg bij aankomst altijd de aanwijzingen van de parkeerwachten op. Het is niet toegestaan om in de wijk te parkeren! Natuurlijk stimuleren we dat mensen zoveel mogelijk met elkaar mee rijden naar de conferentie of met openbaar vervoer te komen.

Is de locatie per Openbaar Vervoer bereikbaar?

Voor het beste en persoonlijk reisadvies kijk je op www.9292.nl Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte (Boschlust, lijn.107) is het slechts een paar minuten lopen naar De Schuilplaats.

Is het mogelijk om te overnachten tijdens de conferentie?

Het is niet mogelijk om te overnachten. Je kan natuurlijk wel op eigen gelegenheid een hotel of Bed & Breakfast in de omgeving van de locatie boeken.

Zijn er tijdens de conferentie maaltijden verkrijgbaar?

Het is de bedoeling dat er tijdens de conferentie maaltijden beschikbaar worden gesteld door een cateraar. Het zal dan mogelijk zijn muntjes te kopen waarmee een maaltijd af te halen is. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit kenbaar maken. Het is tevens toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. En er is volop gelegenheid in de omgeving iets te halen.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Het kan zijn dat je vraag niet tussen deze ‘veelgestelde vragen’ staat. Neem in dat geval contact op met de organisatie via email: info@thereismore.nl