FAQ

Wanneer is There is more?

De ‘There is more – conferentie’ is een begrip in Nederland. Dit initiatief van Hans Maat heeft tot doel om de kracht, de gaven en werkingen van de Heilige Geest meer ruimte te geven binnen de kerk in Nederland en om doorbraken te bewerken in organisaties, bewegingen en persoonlijke roepingen. Een driedaagse unieke conferentie waarin jouw geloof en bediening enorm wordt gestimuleerd. Wij zagen talloze bedieningen ontstaan en groeien na een bezoek aan deze conferentie. Ook zijn we getuige van de wonderen van genezing. herstel, voorziening en bevrijding. De conferentie vindt plaats van donderdag 10 oktober tot en met zaterdag 12 oktober 2024.

Waar is There is more?

De conferentie vindt plaats in het gebouw van Evangelische gemeente ‘De Schuilplaats’ in Ede. Het adres is: Otterloseweg 18A, 6718ZM Ede

Hoeveel tickets kan ik reserveren?

Je kan zoveel tickets bestellen als je wilt. Nodig dus gerust je team, je kerkenraad, je bijbelkring of alphagroep, familie, vrienden, collega’s of anderen uit om mee te gaan naar deze unieke conferentie.

Kan ik ook voor een groep reserveren?

Het is mogelijk om voor een groep te reserveren. Houdt er wel rekening mee dat de tickets tijdens het reserveringsproces direct afgerekend moeten worden.

Wie spreken er tijdens There is More

Tijdens deze editie van There is more zullen Leif Hetland en Hans Maat spreken. De komende tijd worden er zeker nog meer sprekers toegevoegd. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Wie doet de aanbidding tijdens There is more?

De aanbidding wordt verzorgd door de Jacobites. Een geweldige band met Nederlandse jonge muzikanten o.l.v. Jacob Castanon uit de USA. Een pastor en worshipper van een kwaliteit, ook in geestelijke zin, die je zelden tegenkomt. Het wordt een feest.

Van hoe laat tot hoe laat duurt There is more?

De conferentie start op donderdag 10 oktober om 14.00 uur. Op vrijdag 11 oktober en zaterdag 12 oktober is de starttijd 10.00 uur. Het programma loopt iedere dag door tot ongeveer 22.00 uur.

Voor wie is There is more?

Leiders van organisaties of kerken, met name ook voorgangers en oudsten/ouderlingen en iedere christen die graag méér wil van Gods genade en kracht in hun leven en bediening. Het accent ligt sterk op jouw bestemming en het onderwijs over ‘krachtig christen zijn’ in deze spannende tijd.

Vanaf wanneer kan ik mijn ticket boeken?

Het is vanaf 12 april 2024 mogelijk om je ticket te reserveren voor There is more. Ga hiervoor naar www.thereismore.nl Het reserveren van de tickets gaat via onze ticketingpartner Events for Christ.

Wat kost een ticket voor There is more?

Boek tot 1 juni je ticket voor There is more met Early bird korting. Een ticket kost dan €89,-. Ben je student aan een van de Life Schools dan kan je een ticket tegen gereduceerd tarief bestellen. Na 1 juni geldt het normale tarief. Per ticket wordt er €2,50 reserveringskosten in rekening gebracht. Tijdens de conferentie krijg je naast een inspirerend programma met (internationale) sprekers een aantal keer koffie of thee. Maaltijden zijn niet inbegrepen in de prijs.

Hoeveel tickets kan ik reserveren?

Je kan zoveel tickets bestellen als je wilt. Nodig dus gerust je team, je kerkenraad, je bijbelkring of Alphagroep, familie, vrienden, collega’s of anderen uit om mee te gaan naar deze unieke conferentie.

Kan ik ook voor een groep reserveren?

Het is mogelijk om voor een groep te reserveren. Houd er wel rekening mee dat de tickets tijdens het reserveringsproces direct afgerekend moeten worden.

Kan ik ook voor iemand anders boeken?

Ja, het is mogelijk om voor iemand anders te boeken. Zorg dat je dan zijn of haar gegevens bij de hand hebt.

Kan ik een reservering maken voor een specifieke plek?

Nee, het is niet mogelijk om een specifieke plaats in de zaal te reserveren.

Hoe betaal ik voor mijn ticket?

Tijdens het reserveringsproces betaal je je ticket via Ideal of een van de andere betalingsmogelijkheden.

Hoe kom ik aan mijn ticket?

Na het afronden van je reservering, ontvang je de tickets per mail.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen?

Het is mogelijk je reservering te wijzigen. Neem hiervoor contact op met Events For Christ door een mail te sturen naar info@eventsforchrist.nl

Kan ik mijn reservering annuleren?

Het is mogelijk om je reservering te annuleren. Je krijgt de reserveringskosten echter niet terug in verband met de kosten die wij maken voor de reservering en de verwerking van de annulering. Om te annuleren kan je een mail sturen naar info@eventsforchrist.nl

Kan ik makkelijk parkeren bij de locatie?

Bij De Schuilplaats kan er geparkeerd worden op het eigen parkeerterrein of op omliggende parkeerterreinen. Volg bij aankomst altijd de aanwijzingen van de parkeerwachten op. Het is niet toegestaan om in de wijk te parkeren! Natuurlijk stimuleren we dat mensen zoveel mogelijk met elkaar meerijden naar de conferentie of met openbaar vervoer te komen.

Is de locatie per Openbaar Vervoer bereikbaar?

Voor het beste en persoonlijk reisadvies kijk je op www.9292.nl Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte (Boschlust, lijn.107) is het slechts een paar minuten lopen naar De Schuilplaats.

Is het mogelijk om te overnachten tijdens de conferentie?

Het is niet mogelijk om te overnachten. Je kan natuurlijk wel op eigen gelegenheid een hotel of Bed & Breakfast in de omgeving van de locatie boeken.

Zijn er tijdens de conferentie maaltijden verkrijgbaar?

Het is de bedoeling dat er tijdens de conferentie maaltijden beschikbaar worden gesteld door een cateraar. Het zal dan mogelijk zijn muntjes te kopen waarmee een maaltijd af te halen is. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit kenbaar maken. Het is tevens toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Ook biedt Ede de mogelijkheid in de omgeving iets te halen.

Is het mogelijk om mee te werken aan There is more?

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger. Voor verschillende taken zoeken we nog mensen. Denk aan hospitality, parkeerbegeleiding, schoonmaak, de keuken en nog veel meer. Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op www.thereismore.nl/vrijwilliger

Mijn vraag staat er niet tussen.

Het kan zijn dat je vraag niet tussen deze ‘veelgestelde vragen’ staat. Neem in dat geval contact op met de organisatie via email: info@thereismore.nl